Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   Емулатори (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=190)
-   -   WiCard CAM PLI (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=27366)

Pipp0 02-02-2013 20:11

WiCard CAM PLI
 
Някой да сподели гледа ли с този емулатор?

пробвах го и много добре вървят руските канали от нтв,xtra tv.wu,украинските и виасат,рикор и радуга + ски италия

не успях да подкарам обаче трикольор

питането ми е за конфигурационния файл ,ако може някой да ми го прати или качи в ъплоуда
става въпрос за wicardd.conf

С версия wicardd-1.09-pli съм

miros123 02-02-2013 22:00

[filter]
active = 1
debug = 1
name = tricolor
rule = caid=4ae1;ident=11;ident=0;accept # tricolor

Pipp0 03-02-2013 13:29

Цитирай:

Първоначално написано от miros123 (Мнение224369)
[filter]
active = 1
debug = 1
name = tricolor
rule = caid=4ae1;ident=11;ident=0;accept # tricolor

благодаря,колега всичко се оправи след като смених версията на емулатора.
Качил съм я в ъплоуда,заедно с конфиг.файл

много добре и лесен за ползване емулатор за руските пакети;;650

miros123 03-02-2013 15:21

Провери дали имаш проблеми с caid:0100 по-специално cyfra+ Може да се добавят пътища за BISS или SoftCam.*** но не и двата едновременно, може да има проблеми. Tricolor карта се ъпва без проблеми.

Pipp0 03-02-2013 16:58

върви безгрижно,подкарах и салатата и булсата+скай UK със шеринг от заргата няма засечка;;650

перфектен емулатор

Pipp0 30-03-2013 13:34

излезна новата версия на емулатора wicard 1.13

работи много добре,както на шеринг,така и с *******,отваря и пакета на трикольор / без ХД /

качвам в ъплоуда в ipk формат wicard 1.13 за опенпли !!!!!

след инсталиране задавате 755 на бин и скрипт файловете

за трикольор,вкарвате по фтп ee.bin -файла / пътя е еtc/tuxbox/config /

актуалния го качвам също в ъплоуда + моя Sotcam.*** / също 755 /

за актуализация от тук 36е / центр:)/
https://sat-forum.info/index.php/topic,11915.0.html


накрая си вкарвате Вашия wicardd.conf / 755 /

давам пример с моя

[global]
syslog = 1
log_udp = 192.168.1.100
daemon = 0
debug = 1


[webif]
port = 8081
debug = 3
active = 1



[dvb]
active = 1
type = DVBAPI3
rerequest_not_decoded = 1
sdt = 1
debug = 3

auto_update = 1
ecm_info = 2



[reader]
active = 1
type = emubiss
caid = 2600
file = /usr/****/SoftCam.***
ecm_queue_size = 8



[reader]
active = 1
type = emuvia
caid = 0500
file = /usr/****/SoftCam.***
ecm_queue_size = 8



[reader]
active = 1
type = emucworks
caid = 0D00

file = /usr/****/SoftCam.***
ecm_queue_size = 8



[reader]
name = 3k
type = goldcard
fw_file = /etc/tuxbox/config/pic.hex
extee_file = /etc/tuxbox/config/ee.bin

auto_update = 1
debug = 0



[filter]
name = dvb
rule = caid=0D00,2600;accept
rule = caid=4ae1;ident=11;limit=1,10,0,0;accept=3k
rule = caid=0500;ident=040600,042700,023100,042300,043800,041700,042400,042800,040810;accept #NTV_SD all viaccess
rule = caid=0500;ident=050B00;sid=2f45,2f46,2f47,2f48,2f49,2f4a,3715,3716,3717,3718,3719,371A,4E85,4E86,4E87,4E88,4E89,4E8A,4E8B;accept #NTV_HD
rule = caid=0B0F;ident=0;accept #Xtra_TV
rule = caid=0652;chid=15;accept #Raduga
rule = caid=090F;ident=0;accept #Viasat
rule = caid=093e;ident=0;accept #Viasat
rule = caid=0500;ident=023100;accept #TRK+FOOTBALL#
rule = caid=4ae1;ident=0,11;ident:=0;accept #Tricolor
rule = caid=09CD;ident=0;accept#Sky_Italia
rule = caid=0654;ident=0,1;accept #Poverhnost+
rule = caid=0100;ident=000068;accept #Сyfra+
rule = caid=0BAA;ident=0;accept #Hello HD
rule = caid=0B02;ident=0;accept #Focus Sat
rule = caid=0B00;ident=0;accept
rule = caid=0D02;ident=0000A0;accept
rule = caid=0D96;ident=000004;accept
rule = caid=1803;ident=007001,007101,000000;accept #Cyfrowy Polsat
rule = reject


[reader]
active = 1
type = cs357x
provider = 0500:040600,050b00,024F00,023100,041700,032500,043 800,042700,042800,042200,042400,042300;4ae1:0,11,0 2;09CD:0;090F:0;0652:0;0654:0;0602:0;0100:000068;1 803:0;0B00:0;0B0F:0;0BAA:0
filter = dvb
account = Логин:Пароль@Сервер:Порт:1001
reconnect_delay = 20
emm_cache = 1
ecm_ttl = 15000
debug = 3



[reader]
name = Bulsatcom (39 E)
active = 1
type = newcamd525
account = Логин:Пароль@Сервер:3031:0102030405060708091011121314
reconnect_delay = 10
emm_cache = 1


[reader]
name = Bulsatcom (39 E)
active = 1
type = newcamd525
account = Логин:Пароль@Сервер:3040:0102030405060708091011121314
reconnect_delay = 10
emm_cache = 1


[reader]
active = 1
name = xxxx
type = newcamd525
account = Логин:Пароль@Сервер:Порт:0102030405060708091011121314
reconnect_delay = 10
emm_cache = 1


[server]
active = 1
type = newcamd525
auto_provider = 3k
port = 10000
*** = 0102030405060708091011121314


[account]
active = 1
login = card0
password = duo
auto_update = 1


това е при заргата,като при cs357 там порта е 1001,ако гледате от друго място записвате съответния порт / н.р. в релсата е 10003 /

по-надолу съм дал пример с Булсата,като по същия начин си изписвате и всички пакети които ползвате,като само сменяте порта за съответния пакет;;650

каналите се отварят много бързо и при 1.13 работи още по добре

п.с. Качил съм версията за ОПЕНПЛИ !!!!!

avtosat 14-03-2016 18:31

Да не отварям нова тема - продължава ли да работи триколор-а с wicard 1.19 че при мен е черен екран а до вчера си бачкаше.
Някой с OpenPli може ли да качи или Post-не работещи конфизи и к*ю*чета за справка ...
На кой транспондер трябва да си за да се ъпдейтне ee.bin-а или няма значение това.
Предварително Благодаря

yavor1 14-03-2016 18:46

Работи си, опитай с wicard 1.18 , може и ако не ти се чака ъпване да ползваш някой генератор за ее.bin , наскоро бях качвал в ъплоуд центъра , на ЗОО-ТВ или Россия1 от мпег2 транспондерите се ъпва ;;650

miros123 14-03-2016 21:44

1Прикачено(и)
.

avtosat 18-03-2016 11:16

Нещо при мен пак е черен екран
В два други форума прочетох че е "down"
Някой ще потвърди ли дали работи още на ему .


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 10:52.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.