Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://www.dtv-bg.com/index.php)
-   САТЕЛИТНИ АНТЕНИ (http://www.dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Свързване на сателит към тунер на телевизор (http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=42625)

исооооо 16-07-2017 20:08

Свързване на сателит към тунер на телевизор
 
Здравейте,

преди няколко дена минах на IPtv на булсатком. Преди това бях с 2 антени , техния и turksat.Взеха си приемника , антените си седят.Сега искам да гледам turksat , чрез тунера на телевизора но нещо не се получава. Опцията " избор на сателит" не ми позволява да избера друг. Запаметен е на Ästra 1 и не ми дава да го променя. Телевизора е Сони 43XD8099 . Някой има ли идея от какво може да е ?

extrem 16-07-2017 21:31

Цитирай:

Първоначално написано от исооооо (Мнение456759)
Здравейте,

преди няколко дена минах на IPtv на булсатком. Преди това бях с 2 антени , техния и turksat.Взеха си приемника , антените си седят.Сега искам да гледам turksat , чрез тунера на телевизора но нещо не се получава. Опцията " избор на сателит" не ми позволява да избера друг. Запаметен е на Ästra 1 и не ми дава да го променя. Телевизора е Сони 43XD8099 . Някой има ли идея от какво може да е ?

Някои модели ТВ-та сами си разпознават спътника,стига да е добре настроена антената към съответния спътник.

adak 16-07-2017 23:07

Цитирай:

Първоначално написано от исооооо (Мнение456759)
Здравейте,

преди няколко дена минах на IPtv на булсатком. Преди това бях с 2 антени , техния и turksat.Взеха си приемника , антените си седят.Сега искам да гледам turksat , чрез тунера на телевизора но нещо не се получава. Опцията " избор на сателит" не ми позволява да избера друг. Запаметен е на Ästra 1 и не ми дава да го променя. Телевизора е Сони 43XD8099 . Някой има ли идея от какво може да е ?

Най вероятно за срана е зададена Германия ,задай в настройките Други оператори и си избери 42градус.Изкл. и дисек командите.

исооооо 17-07-2017 14:44

Благодаря за отговорите , оправиха се нещата , от тв то е било , промених режима на търсене на ръчен и после ми се отключи функцията да избирам спътник

4oker 17-07-2017 15:23

Цитирай:

Първоначално написано от исооооо (Мнение456803)
Благодаря за отговорите , оправиха се нещата , от тв то е било , промених режима на търсене на ръчен и после ми се отключи функцията да избирам спътник

Ами не е от тивито:s101 а от.......:)


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 08:33.

DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.