Виж само едно мнение
  #3  
Стар 16-01-2010
Аватара на Veskop
Veskop Veskop е на линия

 

Дата на присъединяване: Jun 2009
Мнения: 7,917
Благодари: 1,730
Получил благодарност:
5,222 пъти в 2,352 поста
Сваляния: 112
Ъплоуди: 30
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от rumpenshtilk Вижте мненията
Здравейте Да използвам темата за да не пускам нова, ако колегата няма нищо против.
Ситуацията е следната на IP Box 900 hd съм качил Е2 AAF Winterimage.
1.Имам външен хард, видно от подписа ми какъв е, форматиран е в ext3 на бокса ми излиза размер и всичко обаче не мога да записвам. Като натисна от дистанционното червения бутон за запис и ми излиза меню с няколко опций за запис, но която и да изолзвам все ме праща в таймер за запис и запис не се стартира. Как да го излекувам?
2. Датата и часа не се изписват коректно. Задал съм му в настройките за час и дата +2h, Sofia ама не става. Как да го лекувам?
3. На този имидж, който ползвам мога ли да кача picons от dreambox и дали ще излизат без проблем и на какъв скин, сега съм с defolt skin.
4. Кои скинове мога да кача така че да работят без проблем. Пробвах няколко, качих но системата крашва, зелен екран и рестарт.
Благодаря предварително за отделеното време и съдействие
Лекарството е само ЕДНО и се казва DGS базиран имидж,заеби ги тия енигми,освен шаренията за нищо друго не стават (пробвал съм ги всичките до една от първата версия+ 2те неутрино) ,днес сложих новото PGI 5.0 и съм много доволен....да не говорим за най-голямото преимущество,имаш 14/9 което си е почти пълен екран без да сплесква всичко...
Отговори с цитат