Виж само едно мнение
  #5  
Стар 12-02-2015
Аватара на TUISTERa
TUISTERa TUISTERa не е на линия
Голямо мрънкало
 

Дата на присъединяване: Dec 2009
Местоположение: Assenovgrad, Bulgaria
Мнения: 4,044
Благодари: 729
Получил благодарност:
1,761 пъти в 985 поста
Сваляния: 37
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Михаил-Иванов Вижте мненията
Здравейте,първо се извинявам ако темата не е за този раздел.Искам да ви попитам дали има някъде информация как върви обновяването на 3G и 2G мрежата на Мтел,защо се налага и това подготовка за 4G преход ли е или нещо друго?
Видях скоро реклама,която набляга именно на това цялостно обновление.Дори Танасис Кацирубас се обзаложи,че Мтел ще успее да приключи с този процес преди конкуренцията в лицето на синия оператор.
Знаете ли коя световна корпорация е избрана за доставка на оборудване и базови станции - като гледам масово за 3G се избира Huawei,но пък Мтел може да са избрали Ericsson или пък Nokia Networks.
Работи се с Нокиа само и единствено. Изхвърля се старото оборудване - сименс,моторола и ериксон, слага се ново - нокиа. Оборудването е 3г с възможност за ъпгрейд към 4г. Цялата работа се явява "Профилактика-Ъпдейт-Ъпгред-Инвестиция-Маркетинг" , ти си избери кое точно те кефи
Върви върви колко да върви - До средата на годината може и да са готови с южна България, за северната част нямам никаква представа.
И да почерпиш за инфото Ся да не го лепнеш в ментел форума
Отговори с цитат
Следните потребители (2) благодарят на TUISTERa за този полезен пост