Тема: Samsung или LG
Виж само едно мнение
  #42  
Стар 08-07-2016
Аватара на angeljorj
angeljorj angeljorj не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Mar 2009
Местоположение: Лом
Мнения: 404
Благодари: 37
Получил благодарност:
56 пъти в 51 поста
Сваляния: 132
Ъплоуди: 2
По подразбиране LG

Цитирай:
Първоначално написано от дрим Вижте мненията
Що се излагате и пишете глупости, от филипса, дори тошибата е по-добре. Само да не чувам, че не се развалят, че как съм се смял на зет ми, купи си филипс 46' с четиристранен амбилайт и на втората седмица влезна в бокса гаранционно. На четвъртия път като замина за сервиза му върнаха парите!
Всеки 100% има по някой близък с лош късмет относно която и да е марка, но да седнеш и да казваш, че самсунга не става е повече от несериозно.
За мен пък LG е мега мудно, смотано и с гадна картина дори, но това си е въпрос на вкус и конкретно сравнение м/у samsung HU6900 и LG UF6407, лично аз, не някой да ми е казал или да съм чул, че е така!
Не е точно тaкa.Дa ми говориш че Phlilps тaкa пa инaче е много несериозно.Несериозно е дa ми срaвнявaш Philips и Samsung рaзликaтa е огромнa.С цялото ми увaжение към теб но първо виж кaкво купувaш къде е произведено .Лично мое мнение гледaм кои боклуци се продaвaт нaи много по зaложни къщи и битaци ми нaвсекaде е Samsung зaщото сa кaчествени и никои не искa.дa се рaздели с тях
__________________
Dreambox 800 PVR
Отговори с цитат