Виж само едно мнение
  #34  
Стар 12-07-2018
CITRON CITRON не е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Jun 2009
Местоположение: Sofia
Мнения: 1,026
Благодари: 102
Получил благодарност:
275 пъти в 224 поста
Сваляния: 176
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Wanderer Вижте мненията
Даже не ти изчетох писаниците. Казах, че не споря с теб! Тук все се обръща на лично отношение. В "тъпата" Норвегия (тя наистина е тъпа, спор няма) са фенове на американските аудио системи. Бутикови, много качествени, но нереално скъпи. Моята скромна система, купена втора, трета, а може и пета ръка и съживена от мен с много мъки и немалко пари е предусилвател Макинтош, лампов и крайно стъпало Маранц, пак лампово. Едното е щатско, другото също, макар, че моя марципан, както аз го наричам е произведен в Япония. Скромен грамофон Сони и кирлив плеар Накамичи. Екстри като 7,8...15+1 нямам. Нито HDMI, USB, нито оптика, нищо. Даже и дистанционно нямам. Колоните са Акапела, но имам малки съмнения дали са оригинални, защото бяха твърде евтини, дори и за втора употреба, въпреки, че произвеждат невероятен звук. Разбира се, всичко е балансирано. Това последното е за баланс.

Извинявам се на автора на темата за спама и излишната информация. Желая му да се кефи на каквото и да си купи
Нещата стават още по-притеснителни. Някой или сериозно те съветва или имаш друго Аз. Разбирам, че искаш да си покажеш играчките НО
Във форум за телевизия се предлагат устройства многоканално аудио
Та ние се опитваме да сме полезни в тази насока. Има други форуми за музика. Отказваш да четеш, самонадеян си, съветваш хората за уж за многоканално а ти самия слушаш два канала на лампова техника а даваш акъл за ватове закона на Ом и Ампер. Казваш Следното: "нямам Нито HDMI, USB, нито оптика, нищо. Даже и дистанционно нямам. Колоните са Акапела" В тази сутуация , аз като пиша за Дакове наример Асаши Казей и възможности на дадено у-во То "Върха на сладоледа", "Черешката на тортата" е че човек като теб който има Макинтош, Маранц и Акапела, да предложи на друг да си купи Техникс или Сони. Това е шокинг за мен разбираш ли го!? Галантно казано няма логика, въпреки че в българският език е богат на изразни средства.

Сомо си представи слиза една батка от Порше 911 или роадстар на Мерцедес и някакъв човек го пита каква кола да си купи без значение от цената. И батката започва да го обеждава, Виш са Бате земи си един Форд, Фауве, да ти е мирна главата, не ти трябват тия Мерцедеси, Бентлита, Богатита те са за хора като мен, аз мойто с много мъка си го купих пета ръка,много харчат, скъпи застраховки и пък и няма дистанционно щото се поръчва отделно т.н. щуротии.
__________________
C:> GOTO NEXT LEVEL
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на CITRON за този полезен пост :
ник72 (17-07-2018)