Виж само едно мнение
  #23  
Стар 24-04-2019
kostadin_123 kostadin_123 не е на линия
Banned
 

Дата на присъединяване: Dec 2018
Мнения: 166
Благодари: 22
Получил благодарност:
24 пъти в 23 поста
Сваляния: 25
Ъплоуди: 1
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от братушка Вижте мненията
От написаното на Костадин личи, че го дразнят не толкова самите канали (той явно има), колкото отношение на операторите. Затова и се ориентира към ФТА, макар и чуждо на незнайни езици (азербайджански, грузински, руски...)

Ще си позволя да дам съвет за вариант за мултифид: около 39 и 45 има общо 4 сателита, които се хващат с 3 конвертора - 46, 45, 39, 31,5. (и 42 де... за познавачите на турски)
Те стабилно се хващат с булсатска 65см в мултифид. Такава може да се намери за 10-на лв. А за 25лв може да се намери и 80см за съвсем сигурно. А сегашната да се насочи към 4,9Е. Там таман има малко от поредицата Дисковери с БГ звук.
На сегашната стойка може да се монтират 2 чинии. Таман се запълва явно вече наличен дайсек 4х1.
Да донякъде е така само дето имам един много по-съществен проблем, че терасата ми е с източно изложение (не с южно такова) и 39Е частично попада в сянката на самият блок за да видя по-малки източни градуси трябва да дупча или на западната тераса където в момента няма сателитни антени а изолацията е само на 1 година и там да поставя втора такава или втората такава да я кача на покрива за което трябва да искам съгласието на останлите от входа...
Имам втора рейка и по мои изчисления мога без проблем да закача и 16Е(ако се вижда естествено), който да се покрива от сегашната ми антена.



Цитирай:
Първоначално написано от братушка Вижте мненията
булсатска 65см в мултифид. Такава може да се намери за 10-на лв. А за 25лв може да се намери и 80см
Това твърдение не знам дали е възможно и за сега съм виждал комплекти за 35 кинта нови с приемник вероятно ако може да се пазаря за без приемник и без конвертор можеби ще се получи нещо от рода на 20-25лв. но чак за 10 едва ли?!


Ако може да ме ориентираш на лично за подобни оферти ще съм много благодарен Нямам претенции непременно да е нова самата антенка, но е за препоръчване да няма ръжда.
Виждал съм и такива на които им искат 35-40лв при положение че видимо са раждясали и са с размери 60-65см.
Отговори с цитат