Виж само едно мнение
  #89  
Стар 29-03-2021
Аватара на Сплендор
Сплендор Сплендор не е на линия
splendor
 

Дата на присъединяване: Mar 2021
Мнения: 285
Благодари: 0
Получил благодарност:
80 пъти в 68 поста
Сваляния: 1
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от TUISTERa Вижте мненията
Та, не е партенка, ама е доста близо По-скоро колегата ти не ти е дал информацията както трябва изначало
Не са тия от булсата, ами е селския техник,който коли и беси на село, не е ип приемника, не са му казали че ще телевизията ще бъде поларис а интернета на булсат, ами той е поискал така, нищо че е по-съвет на техника. Основното в случая остава това - има приемници брандирани поларис, които са оторизирани в системата на а1. А техника трябва да е сложил и антена за да прехвърли абонамента от фюжън на сат. Би било добре ако успееш да го накараш да снима договора със скрити лични данни . А1 работят с подизпълнители, и нищо чудно този конкретно техник, освен на булсат да извършва монтажи и на а1 и така да е получил приемници "поларис" брандирани
Виж сега, колегата както казах не го интересува на какво е от него се иска да плаща таксата и жена му с децата да гледат телевизия и да имат интернет.
Смяната на приемниците е лесна, понеже, колегата има чиния още отпреди да се появи фюжъна на Булсат Специално за Граф Игнатиево не знам дали има А1. Както по-горе казах той ми е колега а не приятел и не вярвам да иска да си снима договора.
По-принцип тази информация можеше да си я оставя за мен, но реших да я споделя с други хора, които също ползват Булсат като мен. Точно затова пиша и в темата на Булсат. Който иска да вярва, който иска да не. Аз не съм на съд да доказвам каквото и било, също така не ми са сложили на мен приемниците, че да разполагам с най-точната информация. Каквото ми е казал колегата, това съм споделил.
Дето се вика времето ще покаже дали ще се разцепи Булсат или не
Едно е сигурно. Поларис не е партенка нищо, че още нямат офиси и, че сайта им е фиктивен за момента.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Сплендор за този полезен пост :
vasilstf (29-03-2021)