Виж само едно мнение
  #14  
Стар 24-07-2021
adidas adidas не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: May 2021
Мнения: 5
Благодари: 0
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Здравейте, благодаря на всички за отговорите! Днес ходих до един сателитен магазин и човека там също като вас каза, че няма как да стане по електрически кабел. Каза и че ако сложа усилвател дори рискувам да изгоря телевизора. По неговите думи не става защото тока е нискочестотен, докато телевизията е високочестотна.

Причината да пускам такава тема е защото и аз като някой от писалите тук преди около 20 години съм постигал някаква телевизия с подобен кабел, но тогава беше наистина аналогова.

Купих коаксиален кабел и говорих с майстора да дойде да види дали е възможно да го сложи. Обаче ми каза да нямам големи надежди и че най-вероятно ще трябва да е външен по ръбовете на вратата и ъглите. Говорих и с хазяйката, която каза че не иска да вижда никакъв външен кабел никъде. Така че едва ли ще стане нещо. Няма как да й се сърдя след като е свалила наема на половина, а апартамента е луксозно ремонтиран на скоро. Ще пиша тук след като майсторът се поизнесе.

Иначе има хубав кабел за интернет и ползвам IPTV с MAG без проблеми. Обаче ми се искаше да мина на вградения DVB-C тунер на телевизора и да разкарам MAG-a.
Отговори с цитат